Trainingen


Uw bedrijf of instelling dient conform artikel 4 van de Warenwet ervoor te zorgen dat niet alleen uw medewerkers maar ook vrijwilligers en familieleden die te maken hebben met het bereiden, behandelen, bewaren en transporteren van eet- en drinkwaren ieder jaar een instructie krijgen of een opleiding volgen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Deze instructie of opleiding moet zijn afgestemd op de werkzaamheden die zij in het bedrijf of de instelling uitvoeren.


Bij MM Food Consultancy kunt u kiezen uit de volgende trainingen:


* Basis HACCP voor horeca, instellingen en industrie (ook via e-learning mogelijk);

* HACCP voor koks en keukenmedewerkers;

* Britisch Retail Consortium / BRC;

* ISO 22000:2018;

* International Food Standard / IFS;

* Allergenenbeleid / etikettering conform EU 1169.

* Interactieve HACCP training 'Ren je Rot'

Alle trainingen vinden bij u op locatie plaats gedurende 2 uur. Certificaten zijn mogelijk tegen een meerprijs.